Φωτογραφίες από τα βιβλία μου και την 'Αμυγδαλιά'

Όλα τα βιβλία της Τ. Μπούτου, επιλεγμένα τεύχη από τα Πειραϊκά Γράμματα, θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις, βραβεύσεις κ.α

.

.

.

Μικρό απόσπασμα από το νέο μου βιβλίο «Η Κίνα του 1978, Το μεγάλο ταξίδι της ζωής μου», από τις εκδόσεις Vivliologia (2015)

Κριτικές και αναφορές στο έργο της Τούλας Μπούτου

δείτε κι άλλες κριτικές εδώ

.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Μια παρέμβαση – διαμαρτυρία



Από ένα άρθρο-ρεπορτάζ του δημοσιογράφου κ. Άγγελου Σκορδά στην εφημερίδα “Δημοκρατία” του Σαββάτου 10-09-2016 αντλώ το απίστευτο – απάνθρωπο – εξοργιστικό για κάθε άνθρωπο, που διαθέτει το απαραίτητο στοιχείο “ανθρωπιάς” στο D.N.A του, και που φαίνεται πως ο Αρτέμης Σώρρας στερείται παντελώς της ύπαρξής του –στο δικό του κύτταρο. 
Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική τοποθέτηση, ούτε το τι εκφράζει στα πολιτικά μας δρώμενα αυτός ο κύριος.

Όμως όταν αποκαλεί “υβρίδια και ζώα που φτιάχνουν τον πλανήτη των αναπήρων” τους παραολυμπιακούς, το καμάρι μας, τους ήρωες στην πάλη για την ζωή και τις αντιξοότητες της, αυτά τα τόσο λαμπερά πλάσματα, που μας τίμησαν και με τα μετάλλια που κέρδισαν στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντι Τζανέιρο της Βραζιλίας -λυπάμαι για την παρουσία του ανάμεσα σ’ αυτούς που μας κυβερνούν! 
Λυπάμαι αφάνταστα γιατί δεν ξεσηκώθηκε με δημοσιεύματα και διαμαρτυρίες ο “πολιτισμένος” μας κόσμος, που έπρεπε να ζητήσει την παραίτηση του από όποια θέση κατέχει!

Ένα μεγάλο ΛΥΠΑΜΑΙ γι αυτό το “Σήμερα” που μας ορίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου