Φωτογραφίες από τα βιβλία μου και την 'Αμυγδαλιά'

Όλα τα βιβλία της Τ. Μπούτου, επιλεγμένα τεύχη από τα Πειραϊκά Γράμματα, θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις, βραβεύσεις κ.α

.

.

.

Μικρό απόσπασμα από το νέο μου βιβλίο «Η Κίνα του 1978, Το μεγάλο ταξίδι της ζωής μου», από τις εκδόσεις Vivliologia (2015)

Κριτικές και αναφορές στο έργο της Τούλας Μπούτου

δείτε κι άλλες κριτικές εδώ

.

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Τιμητική πλακέτα από την Ελληνική Εταιρία Ιατρών Λογοτεχνών

Η τιμηθεία κ. Τούλα Μπούτου και ο πρόεδρος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρίας Ιατρών Λογοτεχνών κ. Χρ. Μαρκόπουλος

 Όλοι οι τιμηθέντες από την Ελληνική Εταιρία Ιατρών Λογοτεχνών

 Τα μέλη του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρίας Ιατρών Λογοτεχνών με όρθιο τον πρόεδρο κ. Χρ. Μαρκόπουλο




Μέσα στα πλαίσια του 40ου Ετήσιου Πανελλήνιου Ιατρικού Συνεδρίου (14-17 Μαΐου 2014, στο Ξενοδοχείο Hilton Athens), υπήρχε και η ώρα της Ελληνικής Εταιρίας Ιατρών Λογοτεχνών με θέμα «Καρτερία – Αισιοδοξία» στις 15 Μαΐου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00 – 21.00. Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία. Έλαβαν μέρος πολλοί συνάδελφοι με διάφορες ενδιαφέρουσες απόψεις.

Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεως απεδόθησαν τιμητικές πλακέτες για το έργο και τη συμβολή τους στην ιατρική και τη λογοτεχνία, στους εξής συναδέλφους: Τον καθ. Παν/μίου Ιωάννη Αυγουστή, τον καθ. Ενδοκρινολογίας Παν. Αθηνών, Παυλάτο Φώτη. Τον οφθαλμίατρο ιατροφιλόσοφο Ιάσων Ευαγγέλου. Την αναισθησιολόγο, θεατρική συγγραφέα, διηγηματογράφο και ποιήτρια Τούλα Μπούτου και την οφθαλμίατρο, δοκιμιογράφο, Σεβαστή Καραχάλιου – Χαβιάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου